Düğüncüler İlkokulu

Vizyon: ÇEVRESİYLE BÜTÜNLEŞMİŞ, ÇAĞIN DEĞERLERİNİ KAVRAYAN, BİLGİ TOPLUMUN İNSANLARININ YETİŞTİĞİ; KARŞILIKLI SAYGI, GÜVEN VE İŞBİRLİĞİNE DAYALI SÜREKLİ BİR GELİŞME İÇERİSİNE GİREN, YEREL VE ULUSAL BAŞARILARIN ELDE EDİLDİĞİ BİR EĞİTİM YUVASI OLMA YÖNÜNDE GAYRET SARFETMEK.

Misyon: Topluma etkin bireyler kazandırmaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:00 -13:45
Isınma: Okul kaloriferli ,lojmanlar kaloriferli ve sobalıdır.
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (544) 584-0160

WEB - https://pervaridugunculerio.meb.k12.tr

Adres - Düğüncüler Köyü Pervari/SİİRT

Öğretim Şekli :Normal eğitim ve öğrenciler çoğunlukla servisle gelmektedir.

Yerleşim Yeri - Düğüncüler Köyü, Pervari´ye 35 km uzaklıkta dağınık ve dağlık bir yerleşim birimidir. Tüm telefon sebekeleri çekmektedir. Şebeke suyu vardır. TTNET vardır.

Adres - Düğüncüler Köyü Pervari/SİİRT

Ulaşım Haftaiçi köy servisleri ile ulaşım vardır. Haftasonu ilçeden köye servis bulunmamaktadır. Gelecek olan öğretmenlerimizin haftaiçini tercih etmeleri yararlarına olur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Siirt´e 125 km, Pervari´ye 15 km asfalt 20 km stabilize olmak üzere 35 km´dir. Pervari´ye yaklaşık 1.5 saat, Siirt´e ise 3.5 saat mesafe uzaklıktadır.